RİZE / ARDEŞEN - Mesut Karaoğlu İlkokulu

Eyl

Bir çocuğun okula başlarken yaşayacağı ilkler, onun ileriki yaşantılarında hiç şüphesiz büyük önem taşıyacaktır. Bu sebeple okul sürecine atılacak ilk adımlar doğru atılmaz ise; çocukta ilk günden itibaren boşluk, amaçsızlık ve beraberinde korku, kaygı, tedirginlik duygularını geliştirir. Bu aşamada çocuğun okula adaptasyonunu sağlamak için yapılacaklar listesinde ilk sırayı oryantasyon çalışmaları almaktadır.Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin okula uyum süreçlerini kolaylaştırmak, onları bu süreçte sosyal ve duygusal olarak desteklemek ve bu sürece veli, öğretmen ve yöneticileri de dahil etmek amacıyla okula uyum haftasına yönelik çalışmalar okulumuzda gerçekleştirildi. Mesut Karaoğlu İlkokulu ailesine yeni katılan heyecanlı  miniklerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz .