RİZE / ARDEŞEN - Mesut Karaoğlu İlkokulu

Mesut Karaoğlu İlkokulu

Adres
KAVAKLIDERE MAH. ATATÜRK CAD. MESUT KARAOĞLU ILKOKULU BLOK NO 121 ARDEŞEN / RİZE
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiyen´in en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, kendi başına kararlar alabilen, ruh sağlığı yerinde, ne istediğini bilen, kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, sadece öğrencilere değil; halka da "Danışma ve Rehberlik Hizmeti" veren, soyokültürel çalışmalarda öncü olan, çalışmalarında takım ruhuna önem veren bir kurum olmak için varız.
8.30-14.30
Şehir içi dolmuşlar ile ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir.
Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.
Okulumuz Ardeşen ilçe merkezinde olup, öğretmenevi yanındadır.